de Reuzepas

Den Elt 17-C
6644 EA Ewijk
Telefoon: 0487-521359
 

 In het schooljaar 2011-2012 is de school in Ewijk, uit een fusie van de katholieke basisschool “de Duivendonck” met de openbare school “De Kei”, onder een nieuwe naam van start gegaan. De Reuzepas, school voor katholiek en openbaar onderwijs. 
Een reuzepas is een speeltoestel waar kinderen samenspelend ronddraaien aan een touw en reuzepassen kunnen maken. Tevens zijn het grote stappen die leerlingen op de basisschool maken. De eerste schooldag, naar de volgende groep, naar het voortgezet onderwijs. 
De school telt zo’n 300 leerlingen die zijn verdeeld over 13 groepen. 
Wij vinden het belangrijk om vanuit veiligheid, structuur en een goede sfeer een optimale leeromgeving voor alle kinderen te creëren. Er is veel aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling (De Vreedzame School) en wij kijken naar de onderwijsbehoeften van elk kind. Daarop is ons onderwijsaanbod gericht. 
De school heeft de nodige ruimte en expertise in huis om kinderen die extra zorg nodig hebben op te vangen en te begeleiden. 
De ouders zijn zeer betrokken bij school. Wij hebben een actieve ouderraad die bij veel activiteiten meedenkt en helpt organiseren. Wij willen ook graag een school zijn waar alle ouders gemakkelijk binnen lopen en contact leggen met leerkrachten en directie. 
 
Bent u geïnteresseerd in De Reuzepas, bezoek onze website www.reuzepas.nl 
Of maak een telefonische afspraak.

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl